Ontwikkel Collectief

Letterlijk staat Ontwikkel Collectief voor mij voor: ontwikkel gezamenlijk. Het is doorgaans één van de eerste vragen die ik krijg: wie zitten er in het collectief? Ik werk met mensen samen wanneer de situatie daarom vraagt, wanneer specifieke expertise nodig is of wanneer het een grote opdracht betreft. Ontwikkel Collectief is echter vooral een oproep aan teams om met elkaar te ontwikkelen, met elkaar tot betere resultaten te komen. In de ontwikkeling van een team zitten natuurlijk dezelfde soort elementen, maar belangrijk is vooral hoe een programma op maat gemaakt kan worden precies voor voor jouw team. Hoe kan jouw team een stap verder gebracht worden? Gezamenlijk en individueel wanneer dat van toegevoegde waarde is. Individuele medewerkers zitten niet altijd goed in hun vel en jij als leidinggevende kan soms extra ondersteuning gebruiken om het team te leiden.

Ontwikkel Collectief brengt focus voor team en individu en realiseert ambities.

Dat is waarop je mij kan aanspreken en vanuit die ambitie spreek ik jou aan.

Erwin Smidt

Sinds 2007 zelfstandig met Ontwikkel Collectief. Na mijn studie Organisatie Psychologie in Leiden bij verscheidene bureaus gewerkt, waaronder 7 jaar bij Berenschot. De stap naar zelfstandige brengt me tot op de dag van vandaag veel energie en inspiratie. Samen met de klant een bijdrage leveren aan het team en de mensen in het team is een voorrecht. Voor mij is het werken aan resultaten gekoppeld aan een persoonlijke benadering de motivatie dit werk te doen. Wat ik van klanten terugkrijg is: helder, enthousiast en gedreven, en betrokken.

Na 8 jaar is het voor mij belangrijk om opnieuw focus aan te brengen. Vandaar een nieuwe site waarmee ik me heel specifiek richt op het ontwikkelen van teams met professionals. Vooral ook omdat ik de wens van veel professionals om ruimte te willen hebben herken en omdat ik zie dat het essentieel is hun kwaliteiten te bundelen om tot een goed resultaat te komen.

Graag tot binnenkort,

Erwin

 

 

Erwin Smidt is afgestudeerd organisatie psycholoog

Erwin Smidt is psycholoog NIP

Erwin SmidtOver mij