Blog

professioneel team voor professionals

Nieuw!

Ontwikkel Collectief: nieuwe website
Na 8 jaar was het tijd voor een nieuwe focus en een nieuwe look. De Ontwikkel Collectief website was aan verandering toe en voor mij was het belangrijk helder neer te zetten wat ik mensen en organisaties nu precies te bieden heb. Met dank aan Joris Kurpershoek voor zijn ontwerp van de oude website en het logo. Het logo en het kleurgebruik heb ik meegenomen. Heb me, vrij recent, laten vertellen dat oranje staat voor humor positiviteit en persoonlijk contact. Ik vind het mooi!

Deze site heb ik zelf gemaakt en ik ben er trots op. De prachtige foto’s zijn van Joris Bruring. Ik ben blij dat hij, bij wijze van uitzondering, mij op de foto wilde zetten. Naast dat hij met team Peter Stigter veel modereportages maakt heeft hij ook een prachtig portfolio (zie de link).

Teams, professionals, samenwerken, kwaliteiten, soleren, conflicten, ik kom het tegen in mijn werk. Daar wil ik met jou graag een volgens stap in maken. Focus voor jou en het team waarmee/ waarin je werkt, brengt mij ook focus, enzovoort. Dus kom maar op 🙂

Erwin Smidt

Erwin SmidtNieuw!
Share this post

Join the conversation

Related Posts